top of page
Featured Review

Interview danseres Michele Brauns


Je bent striptease danseres. Kun je iets vertellen over je loopbaan?

Ik ben zelf begonnen op mijn 18de jaar in Amsterdam als paaldanseres en ben daarna ook gaan gogodansen op verschillende feesten! En daarna veel striptease shows bij mensen thuis op een verjaardag – vrijgezellenfeest – cafés – beurzen Samen met mijn partner runnen we 10 jaar ons entertainment bureau in de erotische dans industrie. Tevens treden wij ook samen op met duo shows met acrobatiek – vuur –strip.

Welke rol speelt dans in je acts?

Ik speel zoveel rollen, zelfs als ik het niet heb en het wordt speciaal gevraagd dan regel ikzelf of de klant het kostuum. Meest gevraagde show is de politie act! Tevens voor nu in het vrijgezellen seizoen is de bruidsact erg leuk.

Welke rol speelt acrobatiek in je optredens?

Acrobatiek doe ik met mijn partner samen. Hij is de onderpartner en ik de bovenpartner.

Is striptease kunst?

Striptease is zeker een kunst ( in een club is het een verleidingsmanoeuvre ) op verjaardagen en vrijgezellenfeesten gaat het meer om de show ( tease – humor – dans ). Het is niet zomaar iets uit doen. Bij striptease shows moet je bij een verjaardag / vrijgezellenfeest ook de mensen die er om heen staan entertainen, dus het is niet zomaar wat uit doen maar ik breng ook echt humor in mijn act – tease en dansen.

Kijk ook maar hier

Tag Cloud
bottom of page