top of page
Featured Review

Dwaze denkbeelden: Who built the moon?


De pseudo-archeologen Christopher Knight en Alan Butler beweren in Who built the moon? dat de maan een kunstmatige massa gemaakt door mensachtigen is. Deze maan maakt het leven op aarde mogelijk is en is volgens hen gebouwd door mensachtigen uit de toekomst. Het materiaal waarvan de maan gemaakt zou zijn komt van de aarde en liet een groot gat achter dat gevuld werd met water: zo ontstond de grote oceaan.

De maan is hol en algeheel vreemd volgens Knight en Butler. Omdat de maan zo vreemd is kan deze niet 'zomaar' ontstaan zijn, maar moet er sprake zijn geweest van een kunstmatig in het leven roepen. Ook het gegeven dat de zon en de maan even groot in de hemel boven de aarde verschijnen, betekent vast iets. Mogelijk heeft het allemaal ook iets te maken met tijdreizen.

Tag Cloud
bottom of page